Diensten

Fenomediaal ontwerpt en realiseert resultaatgerichte websites om de online positie van de klant te versterken. Door mijn ruime kennis en ervaring ontwikkel ik voor elke klant een uitzonderlijk product. Fenomenaal in creativiteit, concept en creatie!

Websites

De kracht ligt in het vormgeven, ontwikkelen en optimaliseren van fenomenale websites en hierbij is het van belang dat de klant centraal staat.

Responsive

Alle gerealiseerde websites zijn responsive. Dit houdt in dat de website op de juiste wijze getoond wordt op mobiele telefoons en apparaten.

WordPress

De websites worden ontwikkeld met het Content Management Systeem WordPress. Met dit systeem kun je zelf eenvoudig jouw website beheren.

Huisstijl

Fenomediaal vindt het belangrijk om samen met jou te communiceren wat de meerwaarde van jouw bedrijf is en waarom het onmisbaar is in de markt.

Zoekmachine optimalisatie

Fenomediaal zorgt dat jouw website goed gevonden wordt door de doelgroep in Google en er meer bezoekers naar jouw website komen.

Domeinregistratie

Er bestaat bij Fenomediaal de mogelijkheid om jouw domeinnaam te registreren en te hosten of een domein te verhuizen. Zo heb je alles onder één dak!

Enthousiast geworden? Ik neem jou graag mee in de kleurrijke en creatieve wereld aan mogelijkheden en communicatiemiddelen.

Neem contact op